BEDRIFTSTEKNOLOGI

Dagens nettjuvel: Gjør siden din verdenskjent

Etter å ha satt sammen en internettside, har du lyst på trafikk enten fra noen få utvalgte eller så mange som mulig. Her er programmet som gjør siden din kjent.

Einar Ryvarden
26. jan. 2000 - 09:32

Med søkemotorene kan all verden Internett-brukere finne din nettside på et blunk, men søkemotorene har godt av litt hjelp. For med over én milliard sider på Internett, tar det lang tid før din side dukker opp hos Altavista, Yahoo! og Fasts Alltheweb. Dessuten er ikke alle like flinke til å presentere et riktig oppsummering av din side.

Dette problemet løser Simplesubmit, et gratis-program som sender lenken og stikkordsinformasjon til over 20 søkemotorer. Med ett knappetrykk kan du sørge for at folk finner frem.

Lenke til dagens nettjuvel: SimpleSubmit
Last ned SimpleSubmit

Under følger de siste nettjuvélene:


Se også listen over tidligere nettjuvéler fra høsten og vinteren 1999


Shareware og freeware:
Ikke all programvare har en prislapp med fire eller fem sifre. Noe av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digi.no vil derfor daglig tipse deg om et nyttig shareware- eller freeware-program, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!
Nyttige programmer Vedlikehold og teknikk
Internett Bare moro
De mest populære:
Dette er shareware/freeware-programmene de aller fleste erfarne PC-brukeres har på sine harddisker:
Internett-lesere Chat Grafikk Musikk/MP3-avspilling Komprimering

Har du et godt tips på programmer du benytter og mener andre bør få vite om? Hjelp oss å spre de gode nyhetene, send oss et tips.


digi.no oppfordrer sine lesere til å betale for shareware-programmer de bruker aktivt. Bare hvis koderne får betalt, kan de fortsette å forsyne oss med billig kvalitetsprogramvare. Informasjon om betaling er vedlagt programmene.
digi.no har ingen forbindelse til produsentene av programvaren vi skriver om. Vi lenker til et eller flere av de norske speilene av den internasjonale shareware-siten Tucows når mulig (pr i dag via Bergen IT Consult AS), og har grunn til å tro at Tucows nøye sjekker alle program som legges ut, eksempelvis for virus, men digi.no tar ikke ansvar for feil eller problemer som måtte oppstå når du henter ned, installerer og tar i bruk programmene.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.