Dagens nettjuvel: Gjør Windows mer stabil

Minneproblemer er en av de vanligste årsakene til systemkræsj. Her er programmet som kan rydde opp.

Minneproblemer er en av de vanligste årsakene til systemkræsj. Her er programmet som kan rydde opp.

Memturbo er et lite program som defragmenterer minne og frigjør minne fra programmer som ikke frigir alt etter avslutning. Memturbo både øker mengden tilgjengelig minne og reduserer sjansen for systemhavari. Programmet er særlig nyttig hvis du bruker mange programmer gjennom dagen. Du kan enten kjøre programmet selv eller sette det til å rydde opp med faste mellomrom. Memturbo er gratis å prøve i 30 dager og koster deretter 160 kroner.

Lenke til dagens nettjuvel: MemturboLast ned Memturbo

Under følger de siste nettjuvélene:


Se også listen over tidligere nettjuvéler fra høsten og vinteren 1999


Shareware og freeware:
Ikke all programvare har en prislapp med fire eller fem sifre. Noe av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digi.no vil derfor daglig tipse deg om et nyttig shareware- eller freeware-program, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!
Nyttige programmer Vedlikehold og teknikk
Internett Bare moro
De mest populære:
Dette er shareware/freeware-programmene de aller fleste erfarne PC-brukeres har på sine harddisker:
Internett-lesere Chat Grafikk Musikk/MP3-avspilling Komprimering

Har du et godt tips på programmer du benytter og mener andre bør få vite om? Hjelp oss å spre de gode nyhetene, send oss et tips.


digi.no oppfordrer sine lesere til å betale for shareware-programmer de bruker aktivt. Bare hvis koderne får betalt, kan de fortsette å forsyne oss med billig kvalitetsprogramvare. Informasjon om betaling er vedlagt programmene.
digi.no har ingen forbindelse til produsentene av programvaren vi skriver om. Vi lenker til et eller flere av de norske speilene av den internasjonale shareware-siten Tucows når mulig (pr i dag via Bergen IT Consult AS), og har grunn til å tro at Tucows nøye sjekker alle program som legges ut, eksempelvis for virus, men digi.no tar ikke ansvar for feil eller problemer som måtte oppstå når du henter ned, installerer og tar i bruk programmene.
Til toppen