Dagens nettjuvel: God avspilling

Skal man først ta seg bryderiet med å spille av en film må man jo ha en god spiller! Ellers kan det bare være det samme...eller?

Skal man først ta seg bryderiet med å spille av en film må man jo ha en god spiller! Ellers kan det bare være det samme...eller?

Når man først skal spille av en film på datamaskinen er det som med all annen film - er ikke avspillingen bra, så kan man like gjerne droppe hele prosjektet.

I nettjuvelen prøver vi som regel å unngå å legge inn lenker til forhåndsversjoner, dette blir et unntak!

Apple har en spiller som heter QuickTime, og denne er en av de mer populære og en av de bedre spillerne på markedet. Når denne kommer i forhåndsversjoner, i hvertfall så langt ut i "evolusjonsrekken", er man nesten sikret å ikke få noen problemer med den. Derfor kan vi i dag anbefale å hente ned den splitter nye "preview 3" av QuickTime 5.

Lenke til dagens nettjuvel:
QuickTime 5

Se også nettjuvel-arkivet:
Nettjuveler: Tidlig vinter 2000-2001
tidligere nettjuveler vinter 2000
Nettjuveler sommer og høst 2000
tidligere nettjuvéler fra høsten og vinteren 1999

digitoday.no mottar gjerne tips om gode nettjuveler: Send tips og kommentarer til kvanum@digitoday.no

Shareware og freeware:
Ikke all programvare har en prislapp med fire eller fem sifre. Noe av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digitoday.no vil derfor daglig tipse deg om et nyttig shareware- eller freeware-program, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!

&nbsp:

Nyttige programmer Vedlikehold og teknikk
Internett Bare moro
Til toppen