Dagens nettjuvel: Gratis tidsplanlegger for konsulenter

Registrer timebruk, skriv faktura, regn ut belegningsgrad og se hvem som arbeider med hva, alt på Internett. Det lover svenskene med programmet TIME 2.0.

Registrer timebruk, skriv faktura, regn ut belegningsgrad og se hvem som arbeider med hva, alt på Internett. Det lover svenskene med programmet TIME 2.0.

Tidsregnskapsprogrammet TIME har kommet i ny versjon. TIME 2.0 er et nettbasert program som skal gjøre det enkelt å registrere tidsbruk i forbindelse med for eksempel konsulenttjenester.

Selskapet som står bak programmet mener det gjør det mye enklere for de som jobber slik å holde ordfen på fakturering, overtid, prosjekter og lignende enn det det er med andre løsninger.

Problemet i dag er at de fleste programmer er så kompliserte å lære seg at de krever heldagsutdanning, alternativt lager firmaene egne programmer i Excel eller lignende, og i mange tilfeller tar det lang tid å administrere disse rutinene, som de skriver i en pressemelding.

Programmet er gratis for opp til fem brukere, og du kan lese mer eller laste ned gratis fra Artologik.net.

Shareware og freeware:
Lenke til dagens nettjuvel: TIME 2.0

Se også nettjuvel-arkivet:
Nettjuveler januar til april 2002
Nettjuveler: September-desember 2001
Nettjuveler sommer og høst 2001

Ønsket shareware/freeware: Meld fra om ønsker, så leter vi og andre lesere for deg:

digi.no ønsker tips om gode nettjuveler: Send tips og kommentarer til er@digi.noIkke all programvare har en prislapp med fire eller fem sifre. Noen av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digi.no vil derfor daglig tipse deg om et nyttig shareware- eller freeware-program, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!

&nbsp:

Nyttige programmer Vedlikehold og teknikk
Internett Bare moro
Til toppen