Dagens nettjuvel: Hjelp til nett-ferskingene

Det er ikke alle som vil bli "proffe nerder", og for dem er det en god idé med programmer som hjelper en med å gjøre "nerdejobbene"

Det er ikke alle som vil bli "proffe nerder", og for dem er det en god idé med programmer som hjelper en med å gjøre "nerdejobbene"

Den gangen gamlingene kom seg på Internett (sånn frem til 1995, liksom) var det ikke alltid man hadde tilgang til fancy programmer som viste en hvordan en hjemmeside skulle lages. Det fantes sånn omtrent fire tag'er, og animerte bilder var ikke engang mulig å legge inn. Stort var det den dagen man plutselig kom inn på en hjemmeside som hadde både animerte bilder og gjennomsiktig bakgrunn...

Nå finnes det mange programmer som hjelper til med å lage sider, deriblant StepZilla: Kvaliteten ser bra ut, og for de som skal lage sin første side, men ikke har noen planer om å bli eksperter på området, er dette en genial måte å komme i gang på.

Lenke til dagens nettjuvel:
Last ned Fine Print

Under følger de siste nettjuvélene:


Se også listen over tidligere nettjuvéler fra høsten og vinteren 1999, tidligere nettjuveler vinter 2000 og Nettjuveler sommer og høst 2000


digi.no mottar gjerne tips om gode nettjuveler: Send tips og kommentarer til kvanum@digi.no
Shareware og freeware:
Ikke all programvare har en prislapp med fire eller fem sifre. Noe av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digi.no vil derfor daglig tipse deg om et nyttig shareware- eller freeware-program, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!
&nbsp:
Nyttige programmer Vedlikehold og teknikk
Internett Bare moro
Til toppen