Dagens nettjuvel: Hold orden på nedlastningene

Hvis du laster ned mange filer fra Internett er harddisken din full av filer som xbw3_99.exe og snaz2a.zip. Her er programmet som hjelper deg å huske hva de egentlig er der for.

Hvis du laster ned mange filer fra Internett er harddisken din full av filer som xbw3_99.exe og snaz2a.zip. Her er programmet som hjelper deg å huske hva de egentlig er der for.

Download Wonder er et gratis program som oppdager når du laster ned programvare. Du blir da bedt om å taste inn informasjon om et fullt programnavn og nøkkel for filen du laster ned. Download Wonder holder også styr på selve nedlastingen så du slipper å starte opp helt på nytt dersom linjen brytes.

Lenke til dagens nettjuvel: Download Wonder
Last ned Download Wonder

Under følger de siste nettjuvélene:


Se også listen over tidligere nettjuvéler fra høsten og vinteren 1999


Shareware og freeware:
Ikke all programvare har en prislapp med fire eller fem sifre. Noe av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digi.no vil derfor daglig tipse deg om et nyttig shareware- eller freeware-program, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!
Nyttige programmer Vedlikehold og teknikk
Internett Bare moro
De mest populære:
Dette er shareware/freeware-programmene de aller fleste erfarne PC-brukeres har på sine harddisker:
Internett-lesere Chat Grafikk Musikk/MP3-avspilling Komprimering

Har du et godt tips på programmer du benytter og mener andre bør få vite om? Hjelp oss å spre de gode nyhetene, send oss et tips.


digi.no oppfordrer sine lesere til å betale for shareware-programmer de bruker aktivt. Bare hvis koderne får betalt, kan de fortsette å forsyne oss med billig kvalitetsprogramvare. Informasjon om betaling er vedlagt programmene.
digi.no har ingen forbindelse til produsentene av programvaren vi skriver om. Vi lenker til et eller flere av de norske speilene av den internasjonale shareware-siten Tucows når mulig (pr i dag via Bergen IT Consult AS), og har grunn til å tro at Tucows nøye sjekker alle program som legges ut, eksempelvis for virus, men digi.no tar ikke ansvar for feil eller problemer som måtte oppstå når du henter ned, installerer og tar i bruk programmene.
Til toppen