Dagens nettjuvel: Hva ligger på hvilken CD og DVD?

Etterhvert som antallet CD-R-plater hoper seg opp, trenger du et katalog- og søkeverktøy.

På musikk-CD-plater fra butikker kan du lese hva CD-platene inneholder, men slik er det ikke med backuper, filsamlinger og MP3-samlinger. Bunken skal ikke bli høy før du bør installere et katalogprogram som lar deg lete igjennom og søke etter filer på CDene - uten at du titter på hvert enkelt i tur og orden.

Det finnes et stort utvalg, men NgDiskCat er et svært kraftig program som har to brukermodus - et for nybegynnere og et for avanserte brukere. Programmet tar vare på MP3-informasjon, håndterer DVD-plater, leser Zip-filer og fungerer for alle Windows-versjoner, inkludert XP. OBS: Download-lenken er endret - vår anbefaling førte åpenbart til for mye trafikk for på hjemmesiden til forfatteren.

Shareware og freeware:
Lenke til dagens nettjuvél:
NgDiskCat 1.04

Se også nettjuvel-arkivet:
Nettjuveler sommer/høst 2002
Nettjuveler januar til april 2002
Nettjuveler september-desember 2001
Ønsket shareware/freeware: Meld fra om ønsker, så leter vi og andre lesere for deg:

digi.no ønsker tips om gode nettjuveler: Send tips og kommentarer til er@digi.noIkke all programvare har en prislapp med fire eller fem sifre. Noen av de beste og mest nyttige verktøyene er gratis
digi.no vil derfor daglig tipse deg om et nyttig gratisprogram, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!

Nyttige programmer Vedlikehold og teknikk
Internett Bare moro
Til toppen