Dagens nettjuvèl: Internet Turbo

Om du har oppringt samband eller LAN-tilknytning, her er et verktøy som kan bidra til å øke hastigheten på din Internett-tilknytning.

Om du har oppringt samband eller LAN-tilknytning, her er et verktøy som kan bidra til å øke hastigheten på din Internett-tilknytning.

Internet Turbo 2001 optimaliserer nettilknytningen i sanntid bl.a. ved å redusere fragmenteringen av dine dataoverføringer. I beste fall kan dataoverføringene dine bedres med så mye som 200-300 prosent, hevder produsenten Clasys.

Du kan enten velge å justere innstillingene på Windows-PC-en din manuelt eller bruke et automatisk konfigureringsvalg. Både oppringt samband og LAN-forbindelser støttes, i likhet med all programvare og maskinvareadaptere. Om du ikke blir fornøyd er det enkelt å tilbakestille Windows-innstillingene til standardoppsett.

Versjon 5.1 er ikke helt gratis - du kan prøve det kostnadsfritt i 30 dager men om du vil fortsette å bruke Internet Turbo 2001 må du registrere deg. Og det koster 19 dollar - p.t. nærmere 170 norske kroner. Det 2,1 MB store shareware-programmet støtter Windows-systemene 95/98/NT/2000/Me.

Shareware og freeware:
Lenke til dagens nettjuvel:

Internet Turbo 2001 5.1

Se også nettjuvel-arkivet:
Nettjuveler sommer og høst 2001
Nettjuveler våren 2001
Nettjuveler: Tidlig vinter 2000-2001

digi.no mottar gjerne tips om gode nettjuveler: Send tips og kommentarer til er@digi.noIkke all programvare har en prislapp med fire eller fem sifre. Noen av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digi.no vil derfor daglig tipse deg om et nyttig shareware- eller freeware-program, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!

&nbsp:

Nyttige programmer Vedlikehold og teknikk
Internett Bare moro
Til toppen