Dagens nettjuvel: Kamerat-surfing

En og annen gang innimellom kan det være en tanke å se på noe nettet sammen med andre, og være istand til å kommunisere samtidig.

En og annen gang innimellom kan det være en tanke å se på noe nettet sammen med andre, og være istand til å kommunisere samtidig.

Er du en av dem som gjerne skulle ha vist en annen person noen sider, eller tatt en rundtur på politiske nettsteder mens du diskuterer med en meningsfelle? Eller kanskje stilt deg tilgjengelig når en bekjent leste informasjon du kunne en del om ?

ezWebcar gir to personer muligheten til nettopp dette. Her kan man surfe på de samme sidene mens man enkelt og greit kan kommunisere i "chat"-vinduet nederst i programmet.

Lenke til dagens nettjuvel:
ezWebcar

Se også nettjuvel-arkivet:
Nettjuveler: Tidlig vinter 2000-2001
tidligere nettjuveler vinter 2000
Nettjuveler sommer og høst 2000
tidligere nettjuvéler fra høsten og vinteren 1999

digitoday.no mottar gjerne tips om gode nettjuveler: Send tips og kommentarer til kvanum@digitoday.no

Shareware og freeware:
Ikke all programvare har en prislapp med fire eller fem sifre. Noe av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digitoday.no vil derfor daglig tipse deg om et nyttig shareware- eller freeware-program, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!

&nbsp:

Nyttige programmer Vedlikehold og teknikk
Internett Bare moro
Til toppen