BEDRIFTSTEKNOLOGI

Dagens nettjuvel: Korrigér bilder helt automatisk

Bli med på skattejakt på Internett. På digi.no/data finner du hver dag en av Internetts skjulte juveler - et gratis eller nesten-gratis program som ofte kan måle seg med kommersiell programvare til mange tusen kroner.

Einar Ryvarden
20. des. 1999 - 09:35

Ikke all programvare har en prislapp med fire eller fem siffer. Noe av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digi.no vil derfor daglig tipse deg om et shareware- eller freeware-program du kan laste ned gratis. Stort sett vil dette være nyttige programmer, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!

Dagens "Best og billigst"
Photogenetics
Photogenetics er trollmannen, enten du har gustne feriebilder eller dunkle bilder til neste presentasjon. Dette er programmet for de som ikke har Photoshop, eller alle de som ønsker å beherske fotoredigering. Photogenetics analyserer bildene dine og foreslår automatisk et forbedret bilde. Du kan enten godta første variant eller si nei, be om at endringen ikke blir så stor som foreslått og/eller gjenta prosessen flere ganger. Programmet finnes både for Windows og Mac med flere tillegg. Pris: 240 kroner.
Dagens nettjuvel: Photogenetics

Tidligere nettjuvéler:


Nyttige programmer Vedlikehold og teknikk
Internett Bare moro
De mest populære:
Dette er shareware/freeware-programmene de aller fleste erfarne PC-brukeres har på sine harddisker:
Internett-lesere Chat Grafikk Musikk/MP3-avspilling Komprimering

dusend oss et tips.


digi.no
digi.no
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.