Dagens nettjuvel: Legg opp fast Internett-rute

De fleste av oss kjører en fast rute på Internett en eller flere ganger om dagen. Nå kan du legge bena på bordet, her er programmet som styrer deg gjennom ruten din.

De fleste av oss kjører en fast rute på Internett en eller flere ganger om dagen. Nå kan du legge bena på bordet, her er programmet som styrer deg gjennom ruten din.

I gamle dager kunne enkelte i transportbransjen ta seg en lur mellom stoppestedene, for hesten kjente ruta. Gratis-programmet Netcaptor fungerer litt på den samme måten. Dette tillegget forandrer din Internet Explorer som blir i stand til å la deg samle grupper av bokmerker. Med ett klikk henter programmet inn alle sidene i én gruppe samtidig. Etterpå kan du hoppe deg gjennom din faste Internett-rute ved å bla i skilleark-merkene nederst i Netcaptor-vinduet. Senere kan du med ett tastetrykk oppdatere alle sidene i en gruppe. Dette gir en ryddigere surfemetode og ikke minst en ryddigere skjerm.

Netcaptor er gratis å bruke fordi det dukker opp en annonse på toppen, men du kan også kjøpe en annonsefri versjon. I tillegg til gruppemuligheten, har Netcaptor også flere andre nyttige funksjoner, blant annet verktøy for å konvertere bokmerker mellom Internet Explorer og Netscape. Netcaptor 5.5 er i beta nummer to og virker stabil.

Lenke til dagens nettjuvel: Netcaptor 5.5Last ned Netcaptor 5.5

Under følger de siste nettjuvélene:


Se også listen over tidligere nettjuvéler fra høsten og vinteren 1999


Shareware og freeware:
Ikke all programvare har en prislapp med fire eller fem sifre. Noe av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digi.no vil derfor daglig tipse deg om et nyttig shareware- eller freeware-program, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!
Nyttige programmer Vedlikehold og teknikk
Internett Bare moro
De mest populære:
Dette er shareware/freeware-programmene de aller fleste erfarne PC-brukeres har på sine harddisker:
Internett-lesere Chat Grafikk Musikk/MP3-avspilling Komprimering

Har du et godt tips på programmer du benytter og mener andre bør få vite om? Hjelp oss å spre de gode nyhetene, send oss et tips.


digi.no oppfordrer sine lesere til å betale for shareware-programmer de bruker aktivt. Bare hvis koderne får betalt, kan de fortsette å forsyne oss med billig kvalitetsprogramvare. Informasjon om betaling er vedlagt programmene.
digi.no har ingen forbindelse til produsentene av programvaren vi skriver om. Vi lenker til et eller flere av de norske speilene av den internasjonale shareware-siten Tucows når mulig (pr i dag via Bergen IT Consult AS), og har grunn til å tro at Tucows nøye sjekker alle program som legges ut, eksempelvis for virus, men digi.no tar ikke ansvar for feil eller problemer som måtte oppstå når du henter ned, installerer og tar i bruk programmene.
Til toppen