Dagens nettjuvel: Lettvint tilgjengelig

Nå kan du til og med bruke Internett til noe fornuftig.

Nå kan du til og med bruke Internett til noe fornuftig.

Det finnes masse nyttig informasjon på nettet, men å finne den er ikke alltid enkelt. Det finnes selvsagt mange fine søkemotorer for å finne fram, men å bruke disse effektivt, for ikke å snakke om å vite om dem, krever en viss ekspertise.

MetaBlaster fjerner en del av usikkerheten rundt dette og gir brukeren enkel tilgang til stort sett alt av søkemotorer integrert med en nettleser. Her får du opp alle treffene fra søket ditt i et område på høyre side. Klikk på et av treffene, og siden åpner seg i hovedvinduet. Dermed slipper du også å ha flere vinduer åpne, trykke frem og tilbake for å komme til søkeresultatene og mye mer. MetaBlaster har også kontoer som gjør at barn ikke får tilgang til "voksen-ting". Det gjør ikke programmet veldig mye mindre interessant at det også er både norsk og gratis...

Lenke til dagens nettjuvel:
MetaBlaster

Se også nettjuvel-arkivet:
Nettjuveler: Tidlig vinter 2000-2001
tidligere nettjuveler vinter 2000
Nettjuveler sommer og høst 2000
tidligere nettjuvéler fra høsten og vinteren 1999

digitoday.no mottar gjerne tips om gode nettjuveler: Send tips og kommentarer til kvanum@digitoday.no

Shareware og freeware:
Ikke all programvare har en prislapp med fire eller fem sifre. Noe av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digitoday.no vil derfor daglig tipse deg om et nyttig shareware- eller freeware-program, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!

&nbsp:

Nyttige programmer Vedlikehold og teknikk
Internett Bare moro
Til toppen