Dagens nettjuvel: Nå er det snart sommer, sol og - Norge...

Lyst på sommervær? Her finner du det.

Lyst på sommervær? Her finner du det.

Nå som "sommeren" nærmer seg, er vi - selv om vi lever i en imaginær verden hvor fjorårets sommer faktisk ikke var så ille - nesten nødt til å våkne og lukte litt på kaffen. Problemet her til lands er, for det første, at vi ikke kan være sikre på været i morgen, og dessuten at været ofte skifter fortere enn man får blunket.

Det mange av oss har et desperat behov for er derfor et program som kan hente ned informasjon om været der man holder til, og attpåtil at informasjonen er sånn nogen lunde nøyaktig. WeatherXpress gjør alt dette for deg, og med en stor mengde norske byer kan selv de minst urbane av oss finne et sted nært nok til å få et brukbart nøyaktig varsel.

Lenke til dagens nettjuvel:
WeatherXpress

Se også nettjuvel-arkivet:
Nettjuveler: Tidlig vinter 2000-2001
tidligere nettjuveler vinter 2000
Nettjuveler sommer og høst 2000
tidligere nettjuvéler fra høsten og vinteren 1999

digitoday.no mottar gjerne tips om gode nettjuveler: Send tips og kommentarer til kvanum@digitoday.no

Shareware og freeware:
Ikke all programvare har en prislapp med fire eller fem sifre. Noe av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digitoday.no vil derfor daglig tipse deg om et nyttig shareware- eller freeware-program, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!

&nbsp:

Nyttige programmer Vedlikehold og teknikk
Internett Bare moro
Til toppen