Dagens nettjuvél: Nettleser for bredbåndsbrukeren

BroadScape er, som de fleste andre nettlesere, gratis. Denne skiller seg imidlertid noe ut fra de andre i måten den behandler video-innhold på.

Foruten at BroadScape (versjon 1.019) er en visuelt sett pen nettleser - i den grad browsere kan være det - så kan den gjøre de grunnleggende surfefunksjoner som du finner på de fleste andre nettlesere. BroadScape gir deg i tillegg muligheten til å se på videoer samtidig som du surfer, og for den gambling-glade vil nok denne nettleseren også pirre nysgjerrigheten litt ekstra.

Nettleseren er spesielt rettet mot bredbåndsbrukere, den er basert på Windows media player og bruker Internet Explorer som motor. Den patenterte nettleseren er utstyrt med en egen videoguide som gir rask tilgang til en haug med streaming video-nettsteder, noen med live-innhold, andre med arkivmateriale. Som bruker kan du overvære alt fra konserter og finansnyheter til å ta et aldri så lite golfkurs - samtidig med at du surfer webben. En egen listesamling med populære lenker og en egen videosøkemotor følger også med.

digitoday gjør oppmerksom på at programmet ikke er testet ut over lengre tid av oss, men et par dagers kjøring har gått problemfritt. Nettstedet Tucows.com, som lever av å anbefale Internett-programvare, gir imidlertid BroadScape fem av seks oppnåelige poeng.


Shareware og freeware:
Lenke til dagens nettjuvel:

BroadScape
Se også nettjuvel-arkivet:
Nettjuveler: Tidlig vinter 2000-2001
tidligere nettjuveler vinter 2000
Nettjuveler sommer og høst 2000
tidligere nettjuveler fra høsten og vinteren 1999
digitoday.no mottar gjerne tips om gode nettjuveler: Send tips og kommentarer til er@digitoday.noIkke all programvare har en prislapp med fire eller fem sifre. Noen av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digitoday.no vil derfor daglig tipse deg om et nyttig shareware- eller freeware-program, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!
Til toppen