Dagens nettjuvel: Ordentlig gratis epostklient

Ikke mange programmer er så gjennomført gratis som Pegasus Mail. Det er noen år siden vi testet programmet første gang, og fortsatt er programmet helt gratis. Man kan kjøpe manualene til programmet, men produsenten understreker at det ikke er nødvendig.
Pegasus Mail er en epostklient med mange funksjoner. Den virker både med DOS, Windows 3/95/98, Macintosh, OS/2 og Novell NetWare.
Programmet har en del spesielle funksjoner i NetWare-versjonen, man kan f.eks. se hvilke andre brukere som er logget inn, og sende meldinger direkte til disse.
Det er enkelt å sette opp programmet for flere brukere på samme maskin, og dersom du har flere epostkontoer, finnes det en egen MultiPOP funksjon, som sjekker flere kontoer.

Lenke til dagens nettjuvel: Pegasus Mail
Last ned Pegasus Mail

Under følger de siste nettjuvélene:


Se også listen over tidligere nettjuvéler fra høsten og vinteren 1999


Shareware og freeware:
Ikke all programvare har en prislapp med fire eller fem sifre. Noe av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digi.no vil derfor daglig tipse deg om et nyttig shareware- eller freeware-program, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!

Nyttige programmer Vedlikehold og teknikk
Internett Bare moro
De mest populære:
Dette er shareware/freeware-programmene de aller fleste erfarne PC-brukeres har på sine harddisker:
Internett-lesere Chat Grafikk Musikk/MP3-avspilling Komprimering
Til toppen