Dagens nettjuvel: Perfeksjonisme for nybegynnere

Høyreklikk er omtrent det eneste som skiller Mac og Windows, og er nettopp grunnen til at Windowsbrukere elsker Windows mens Mac-brukere hater det.

Høyreklikk er omtrent det eneste som skiller Mac og Windows, og er nettopp grunnen til at Windowsbrukere elsker Windows mens Mac-brukere hater det.

Er du en av dem som tør å innrømme at du kanskje ikke er den største proffen på Windows ? Tør du innrømme at du noen ganger trenger hjelp for å få utført oppgavene du jobber med ?

AnyWhere er et tillegg til Windows som hjelper deg med å kopiere, flytte og pakke ned filer. For å få hjelp til dette høyreklikker du på filen(e) eller katalogen(e), og så får du opp en meny med omtrent all den hjelpen du måtte behøve.

Lenke til dagens nettjuvel:
Gå til AnyWhere

Under følger de siste nettjuvélene:


Se også listen over tidligere nettjuvéler fra høsten og vinteren 1999, tidligere nettjuveler vinter 2000 og Nettjuveler sommer og høst 2000


digitoday.no mottar gjerne tips om gode nettjuveler: Send tips og kommentarer til kvanum@digitoday.no
Shareware og freeware:
Ikke all programvare har en prislapp med fire eller fem sifre. Noe av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digitoday.no vil derfor daglig tipse deg om et nyttig shareware- eller freeware-program, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!
&nbsp:
Nyttige programmer Vedlikehold og teknikk
Internett Bare moro
Til toppen