Dagens nettjuvel: Ransak en Internett-server

Ikke alle Internett-servere har egne søkemuligheter eller de beste oversiktene over sidene sine. Her er verktøyet som lar deg lete selv.

Ikke alle Internett-servere har egne søkemuligheter eller de beste oversiktene over sidene sine. Her er verktøyet som lar deg lete selv.

Det er ikke så lett å finne alt du vil ha, for de vanlige søkemotorene som Fast og AltaVista rekker ikke over alt. Det er heller ikke alle nettsider som har laget de beste navigasjonsmulighetene eller tilbyr søk på egne sider.

Dette kan du delvis løse med Goagent, et avanserte israelsk søkeverktøy. Tast inn en adresse og still inn "drilldybde" og bredde, så henter Goagent ned alle sidene og andre komponenter om du ønsker. (Obs dette kan ta tid, ikke prøv på Yahoo.com) Etterpå kan du søke i alle sidene og filene eller bla igjennom et kart over serveren Goagent har laget. Det er gratis å prøve Goagent 2.04, deretter koster programmet 400 kroner. Før du handler: en 3.0-versjon er rett rundt svingen.

Lenke til dagens nettjuvel: Goagent 2.04
Last ned Goagent

Under følger de siste nettjuvélene:


Se også listen over tidligere nettjuvéler fra høsten og vinteren 1999


Shareware og freeware:
Ikke all programvare har en prislapp med fire eller fem sifre. Noe av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digi.no vil derfor daglig tipse deg om et nyttig shareware- eller freeware-program, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!
Nyttige programmer Vedlikehold og teknikk
Internett Bare moro
De mest populære:
Dette er shareware/freeware-programmene de aller fleste erfarne PC-brukeres har på sine harddisker:
Internett-lesere Chat Grafikk Musikk/MP3-avspilling Komprimering

Har du et godt tips på programmer du benytter og mener andre bør få vite om? Hjelp oss å spre de gode nyhetene, send oss et tips.


digi.no oppfordrer sine lesere til å betale for shareware-programmer de bruker aktivt. Bare hvis koderne får betalt, kan de fortsette å forsyne oss med billig kvalitetsprogramvare. Informasjon om betaling er vedlagt programmene.
digi.no har ingen forbindelse til produsentene av programvaren vi skriver om. Vi lenker til et eller flere av de norske speilene av den internasjonale shareware-siten Tucows når mulig (pr i dag via Bergen IT Consult AS), og har grunn til å tro at Tucows nøye sjekker alle program som legges ut, eksempelvis for virus, men digi.no tar ikke ansvar for feil eller problemer som måtte oppstå når du henter ned, installerer og tar i bruk programmene.
Til toppen