Dagens nettjuvel: Se hvorfor nettforbindelsen din er så treg

I september 1999 omtalte digitoday denne nettjuvelen for første gang. Nå foreligger imidlertid NeoTrace i ny og forbedret utgave.

Dagens nettjuvel: Se hvorfor nettforbindelsen din er så treg

I september 1999 omtalte digitoday denne nettjuvelen for første gang. Nå foreligger imidlertid NeoTrace i ny og forbedret utgave.

Hvis du har lyst til å se hvordan Internett-fungerer, gir dette programmet deg en spennende oversikt. NeoTrace Pro (versjon 3.2) gir deg løypene som dine Internett-forespørsler følger - bl.a. ved å fremvise et avansert kartsystem som lar deg zoome inn og ut.

Nyttig for å sjekke opp feil og se hvor hastighetsproblemer oppstår.

NeoTrace er med andre ord et utvidet traceroute-program som gir deg flere og mer detaljerte tilbakemeldinger om forbindelser som eventuelt feiler enn det mange andre traceroute-programmer gjør.

Så i stedet for at du kaster deg på telefonen til din ISP for å klage med en gang du opplever problemer med å nå en bestemt nettside, prøv NeoTrace først.

Som regel vil du se at din ISPs nett er helt i orden, men at problemet ligger hos nettleverandøren til den favorittsiden du prøver å besøke.

Blant egenskapene du får i NeoTrace Pro 3.2 er skriver- og HTML-output, en detaljert Whois-oversikt, internasjonal domenestøtte, integrering mot Internet Explorer, kontinuerlig 'ping'-oppdatering, hackerrapportering (til HackerWatch) osv. osv.

Shareware-programmet utgår etter 30 dagers gratis prøvetid. Deretter er fullpris i underkant av 30 dollar. Minimumskrav: Windows 95/98/NT/2000, Internet Explorer 4.x. Filstørrelsen er på ca. 1,5 MB.

Shareware og freeware:
Lenke til dagens nettjuvel:

NeoTrace 3.2 - testversjon fra NeoWorx Incorporateds egne sider.
Se også nettjuvel-arkivet:
Nettjuveler: Tidlig vinter 2000-2001
tidligere nettjuveler vinter 2000
Nettjuveler sommer og høst 2000
tidligere nettjuveler fra høsten og vinteren 1999
digitoday.no mottar gjerne tips om gode nettjuveler: Send tips og kommentarer til er@digitoday.noIkke all programvare har en prislapp med fire eller fem sifre. Noen av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digitoday.no vil derfor daglig tipse deg om et nyttig shareware- eller freeware-program, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!
Til toppen