Dagens nettjuvel: Sikkerhet og usikkerhet

Store-bror/-BOFH ser deg. Kanskje. Eller er det din tur til å se ham ?

Store-bror/-BOFH ser deg. Kanskje. Eller er det din tur til å se ham ?

  • digi
For de som tenker litt på sikkerhet kan dette programmet være en nyttig liten sak (selv om det, som de fleste andre sikkerhetsverktøy kan misbrukes) for å finne ut hva maskinen egentlig brukes til. Programmet kan loggføre all aktivitet og alle tastetrykk uten at brukeren oppdager at programmet kjører, men er likevel lett tilgjengelig for brukeren som har det rette passordet eller en egen diskett med autorisering.

Nettverksadministratorer kan også aksessere programmet fra andre maskiner og dermed sikre alle maskinene sentralt. Man kan også sette opp og få beskjed når en bruker prøver å gjøre noe vedkommende ikke får lov til.

Lenke til dagens nettjuvel:
Last ned RedHand Pro

Under følger de siste nettjuvélene:


Se også listen over tidligere nettjuvéler fra høsten og vinteren 1999, tidligere nettjuveler vinter 2000 og Nettjuveler sommer og høst 2000


digitoday.no mottar gjerne tips om gode nettjuveler: Send tips og kommentarer til kvanum@digitoday.no
Shareware og freeware:
Ikke all programvare har en prislapp med fire eller fem sifre. Noe av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digi.no vil derfor daglig tipse deg om et nyttig shareware- eller freeware-program, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!
&nbsp:
Nyttige programmer Vedlikehold og teknikk
Internett Bare moro
Til toppen