Dagens nettjuvel: Smånettverkenes lille hjelper

Smånettverk trenger også profesjonelle tjenester.

Smånettverk trenger også profesjonelle tjenester.

Små nettverk er ofte de som har størst problemer med å komme ordentlig på nett. Nett-tilgang er dyrt, og de fleste servere er ikke bare-bare å sette opp.

Det finnes dog en del programmer som er enkle å sette opp og som gjør samme nytten som å leie tjenester hos en ISP, men problemet er at man ofte da må laste ned mange forskjellige programmer. Og å få disse til å fungere i samme miljø, er heller ikke alltid en enkel oppgave.

602Pro Lan Suite har funnet en løsning på dette, og samlet de mest interessante verktøyene i en pakke. Denne inneholder e-post-server, telefaks-server, en brannmur og mye, mye mer. I tillegg kan den også konfigueres og administreres over Internett.

Lenke til dagens nettjuvel:
602Pro Lan Suite

Se også nettjuvel-arkivet:
Nettjuveler: Tidlig vinter 2000-2001
tidligere nettjuveler vinter 2000
Nettjuveler sommer og høst 2000
tidligere nettjuvéler fra høsten og vinteren 1999

digitoday.no mottar gjerne tips om gode nettjuveler: Send tips og kommentarer til kvanum@digitoday.no

Shareware og freeware:
Ikke all programvare har en prislapp med fire eller fem sifre. Noe av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digitoday.no vil derfor daglig tipse deg om et nyttig shareware- eller freeware-program, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!

&nbsp:

Nyttige programmer Vedlikehold og teknikk
Internett Bare moro
Til toppen