Dagens nettjuvel: Sperr pøblene ute!

Pøbler er pøbler, og selv om det kan diskuteres om de engang skal ha egen datamaskin, så kan du i hvert fall gjøre så mye du kan for å holde dem ute av din egen.

Pøbler er pøbler, og selv om det kan diskuteres om de engang skal ha egen datamaskin, så kan du i hvert fall gjøre så mye du kan for å holde dem ute av din egen.

Det er som regel nødvendig å ha et gjerde rundt eiendommen. Ikke bare for å vise hvor grensene går, men også for å holde det som skal være inne på innsiden, og det som skal være ute på riktig side - på utsiden.

På samme måten kan det være nødvendig å sette grenser på datamaskinen din, og ikke minst innholdet. Å sette opp et slikt "gjerde" kan være vanskelig å gjøre på egen hånd, så vi har funnet frem et program som hjelper deg.Lenke til dagens nettjuvel:
Last ned Security Administrator her

Under følger de siste nettjuvélene:


Se også listen over tidligere nettjuvéler fra høsten og vinteren 1999 og tidligere nettjuveler vinter 2000
Shareware og freeware:
Ikke all programvare har en prislapp med fire eller fem sifre. Noe av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digi.no vil derfor daglig tipse deg om et nyttig shareware- eller freeware-program, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!
Nyttige programmer Vedlikehold og teknikk
Internett Bare moro
De mest populære:
Dette er shareware/freeware-programmene de aller fleste erfarne PC-brukeres har på sine harddisker:
Internett-lesere
Netscape Communicator 4.7
Netscape Communicator 6.0 beta
Internet Explorer 5.0
Internet Explorer 5.5-beta
Opera 3.6 og Opera 4.0-beta
Chat
ICQ
mIRC 3.61
Grafikk
Paintshop Pro 6
Gimp for Windows
MP3-musikk
Winamp
Napster
Gnutella
Komprimering
Winzip 8.0
Til toppen