Dagens nettjuvel: Stilfull, feilfri nedlasting

Årets proffe program for alle brukere.

Årets proffe program for alle brukere.

GetRight er et lite program som hjelper til med å laste ned programmer fra nettet med høyest mulig hastighet.

De fleste nedlastingsklientene som er i nettlesere og ftp-klienter henter kun ned fra ett sted om gangen. Dette kan bety at om du ikke laster ned fra den raskeste serveren, eller om det er områder med lav båndbredde på veien, så blir hastigheten på nedlastingen dårlig. I tillegg må du som regel begynne helt på nytt hvis nedlastingen skjærer seg - for eksempel om maskinen din henger eller om du ikke har tid til å vente lengre. Rimelig surt om det er store filer det er snakk om.

Med GetRight kan du laste ned fra flere servere samtidig. Programmet finner også de raskeste serverne og prøver hele tiden å holde hastigheten på topp. Skulle du måtte avbryte, så er det som regel heller ingen problemer med å fortsette senere uten å miste noe tid. Og - har du ikke tid til å vente på at nedlastingen skal bli ferdig, så kan du rett og slett sette opp maskinen slik at den selv skal slå seg av når den er ferdig.

Lenke til dagens nettjuvel:
Last ned GetRight

Under følger de siste nettjuvélene:


Se også listen over tidligere nettjuvéler fra høsten og vinteren 1999, tidligere nettjuveler vinter 2000 og Nettjuveler sommer og høst 2000


digitoday.no mottar gjerne tips om gode nettjuveler: Send tips og kommentarer til kvanum@digitoday.no
Shareware og freeware:
Ikke all programvare har en prislapp med fire eller fem sifre. Noe av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digi.no vil derfor daglig tipse deg om et nyttig shareware- eller freeware-program, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!
&nbsp:
Nyttige programmer Vedlikehold og teknikk
Internett Bare moro
Til toppen