Dagens nettjuvel: Storebror, og alle vennene, ser deg...

Overraskende mange bryr seg om det de ikke burde ha noe med - men det er jo kanskje det som er hele vitsen?

Overraskende mange bryr seg om det de ikke burde ha noe med - men det er jo kanskje det som er hele vitsen?

Det er nok ganske få steder i verden som har så mange synsere. For ikke å snakke om så mange som vil synse om alt. Slike kalles rikssynsere i ekstreme tilfeller, og dem har vi faktisk ganske mange av.

Frem til for kort tid siden hadde vi egentlig kun rikssynsere. Men det var før Robinson, for da fikk vi også en riksklyse. At han i det hele tatt fikk det stempelet er nok på grunn av alle rikssynsere, som selvsagt måtte mene noe om ham også. Dette må det ha gått trend i, for nå helt nylig fikk vi også en riksidiot, riksmadrass, og riksskjøge - alle sammen i Big Brother. Hva dette kommer av, og hvorfor folk mener det er ikke dette tiden eller stedet for å drøfte, men interessant er det.

Interessant er det også at nettstedet hvordan.no har laget en egen hat-side mot riksidioten, altså Rodney. Dette er personen som i følge sin mor er oppkalt etter en hest, ifølge folk som kjenner ham skryter av sin militære karriere som både jagerflyger og marinejeger, og bruker utklipp av modellpiker for å skryte om hva han har "fått" opp gjennom tidene.

Uansett hva man selv måtte mene er det interessant at noen i det hele tatt gidder å legge så mye arbeid i å regelrett "drite ham ut", og for ikke å snakke om at det er gjort så profesjonelt. At hatet mot Rodney også er stort i Norges rikssynser-overbefolkede land er også rimelig klart når du legger merke til at siden faktisk er sponset...

Lenke til dagens nettjuvel:
Big Brother Rodney

Se også nettjuvel-arkivet:
Nettjuveler: Tidlig vinter 2000-2001
tidligere nettjuveler vinter 2000
Nettjuveler sommer og høst 2000
tidligere nettjuvéler fra høsten og vinteren 1999

digitoday.no mottar gjerne tips om gode nettjuveler: Send tips og kommentarer til kvanum@digitoday.no

Shareware og freeware:
Ikke all programvare har en prislapp med fire eller fem sifre. Noe av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digitoday.no vil derfor daglig tipse deg om et nyttig shareware- eller freeware-program, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!

&nbsp:

Nyttige programmer Vedlikehold og teknikk
Internett Bare moro
Til toppen