Dagens nettjuvel: Storrengjøring i en håndvending

Vi bringer den digitale husmoren som rydder opp i datasvinestien din.

Vi bringer den digitale husmoren som rydder opp i datasvinestien din.

Noen ganger går maskinen din litt tregere innimellom, og noen ganger gjør går den tregere hele tiden. For ikke å snakke om de gangene den bare går tregere og tregere hele tiden. Dette er et problem vi som bruker Windows har slitt med i altfor lang tid. Hvorfor ? På grunn av at Microsoft synes det er bedre med en feilfri kabal enn et program for å rydde opp i rotet.

Det finnes en god del programmer for å fjerne "gammel dritt" og dermed få maskinen til å gå raskere og sikrere igjen. Ett av disse heter SingleClick Optimizer. Dette programmet leter i maskinen din etter gamle og ubrukte systemfiler, fikser snarveier som ikke fungerer og sletter informasjon i registeret som enten er feil eller ikke nødvendig. Dette gjør at maskinen din igjen kan fungere mye bedre enn før.

Lenke til dagens nettjuvel:
Last ned SingleClick Optimizer

Under følger de siste nettjuvélene:


Se også listen over tidligere nettjuvéler fra høsten og vinteren 1999, tidligere nettjuveler vinter 2000 og Nettjuveler sommer og høst 2000


digi.no mottar gjerne tips om gode nettjuveler: Send tips og kommentarer til kvanum@digitoday.no
Shareware og freeware:
Ikke all programvare har en prislapp med fire eller fem sifre. Noe av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digitoday.no vil derfor daglig tipse deg om et nyttig shareware- eller freeware-program, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!
&nbsp:
Nyttige programmer Vedlikehold og teknikk
Internett Bare moro
Til toppen