Dagens nettjuvel: Styr din PC over Internett

Bli med på skattejakt på Internett. På digi.no/data finner du hver dag en av Internetts skjulte juveler - et gratis eller nesten-gratis program som ofte kan måle seg med kommersiell programvare til mange tusen kroner.

Bli med på skattejakt på Internett. På digi.no/data finner du hver dag en av Internetts skjulte juveler - et gratis eller nesten-gratis program som ofte kan måle seg med kommersiell programvare til mange tusen kroner.

Ikke all programvare har en prislapp med fire eller fem siffer. Noe av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digi.no vil derfor daglig tipse deg om et shareware- eller freeware-program du kan laste ned gratis. Stort sett vil dette være nyttige programmer, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!


KORREKSJON:
digi.no beklager: Vi er gjort oppmerksom av årvåkne lesere at tidligere versjoner av Netbus representerer en sikkerhetsrisiko - det skal finnes skannerprogrammer som leter etter Netbus-brukere. Selv om Netbus er oppdatert, anbefaler vi våre leser altså våre leser om IKKE å installere programmet for å være på den sikre siden.

Dagens "Best og billigst"
Netbus Pro 2.10
NetBus Pro lar deg styre og overvåke andre PC-er over Internett og lokalnett, enten du er datasjef eller du vil ha tak i noe på din jobbmaskin hjemmefra. På maskinen du skal styre kan du bruke de fleste funksjoner og programmer. Netbus lar deg også bruke en nettleser til å hente og laste ned filer. I tillegg har programmet noen overvåkningsmuligheter som bør brukes med forsiktighet.

(Peker fjernet)

Tidligere nettjuvéler:


Nyttige programmer Vedlikehold og teknikk
Internett Bare moro
De mest populære:
Dette er shareware/freeware-programmene de aller fleste erfarne PC-brukeres har på sine harddisker:
Internett-lesere Chat Grafikk Musikk/MP3-avspilling Komprimering

Har du et godt tips på programmer du benytter og mener andre bør få vite om? Hjelp oss å spre de gode nyhetene, send oss et tips.


digi.no oppfordrer sine lesere til å betale for shareware-programmer de bruker aktivt. Bare hvis koderne får betalt, kan de fortsette å forsyne oss med billig kvalitetsprogramvare. Informasjon om betaling er vedlagt programmene.
digi.no har ingen forbindelse til produsentene av programvaren vi skriver om. Vi lenker til et eller flere av de norske speilene av den internasjonale shareware-siten Tucows når mulig (pr i dag via Bergen IT Consult AS), og har grunn til å tro at Tucows nøye sjekker alle program som legges ut, eksempelvis for virus, men digi.no tar ikke ansvar for feil eller problemer som måtte oppstå når du henter ned, installerer og tar i bruk programmene.
Til toppen