Dagens nettjuvél: Surf frakoblet

Noen gang hatt bruk for å laste ned og organisér hele nettsteder og ta selve katalogstrukturen nærmere i øyesyn?

Noen gang hatt bruk for å laste ned og organisér hele nettsteder og ta selve katalogstrukturen nærmere i øyesyn?

Offline Commander lar deg laste ned og organisere web-sider eller hele nettsteder for offline surfing eller søk. Du kan søke i nedlastede nettsider for stikkord ved hjelp av den innebyggede fulltekstsøkindekseringen samt se på katalogstrukturen på nettstedet.

Du kan også surfe raskere på nettet når du først er oppkoblet ved å hente forhåndsnedlastede lenker med et museklikk, og lagre enhver side du surfer på via den innebyggede nettleseren. Du kan også velge flere lenker og laste dem ned i én jobb eg med ett museklikk. Den nye versjonen har også passordbeskyttelse, automatisk oppringning, fulltekst-indeksering, og har ellers et nokså brukervennlig og intuitivt brukergrensesnitt.

Shareware og freeware:
Lenke til dagens nettjuvel: Offline Commander

Se også nettjuvel-arkivet:
Nettjuveler januar til april 2002
Nettjuveler: September-desember 2001
Nettjuveler sommer og høst 2001

Ønsket shareware/freeware: Meld fra om ønsker, så leter vi og andre lesere for deg:

digi.no ønsker tips om gode nettjuveler: Send tips og kommentarer til er@digi.noIkke all programvare har en prislapp med fire eller fem sifre. Noen av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digi.no vil derfor daglig tipse deg om et nyttig shareware- eller freeware-program, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!

&nbsp:

Nyttige programmer Vedlikehold og teknikk
Internett Bare moro
Til toppen