Dagens nettjuvel: Tøffere menyer

Menyene er ofte det som skiller en virkelig proff side fra amatørene - men blir det for strøkent kan sidene bli tungnavigerte og lite innbydende.

Menyene er ofte det som skiller en virkelig proff side fra amatørene - men blir det for strøkent kan sidene bli tungnavigerte og lite innbydende.

Det å lage en skikkelig meny som ser bare litt bedre ut enn de fleste andres er viktig for å trekke besøkende, og ikke minst for at de ikke skal flykte fra en nyttig side bare fordi den ser primitiv ut.

Tenk så tøft det hadde vært å kunne lage sine egne javamenyer (med mer hvis man sjekker ut de andre programmene i serien), men huff så kjedelig å skulle lese mange sider med kjedelig programmering bare for å få dette til.

Last ned dagens program og sjekk hvor enkelt det egentlig er å lage tøffe java-menyer uten å kunne programmere en linje!

Lenke til dagens nettjuvel:
Last ned Applet Navigation Factory

Under følger de siste nettjuvélene:


Se også listen over tidligere nettjuvéler fra høsten og vinteren 1999, tidligere nettjuveler vinter 2000 og Nettjuveler sommer og høst 2000


digitoday.no mottar gjerne tips om gode nettjuveler: Send tips og kommentarer til kvanum@digitoday.no
Shareware og freeware:
Ikke all programvare har en prislapp med fire eller fem sifre. Noe av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digitoday.no vil derfor daglig tipse deg om et nyttig shareware- eller freeware-program, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!
&nbsp:
Nyttige programmer Vedlikehold og teknikk
Internett Bare moro
Til toppen