Dagsavisen prøver igjen

Dagsavisen Arbeiderbladet håper på å bli bønnhørt når avisen nok en gang forsøker å lansere sin nettutgave søndag klokken 12:00.

- På søndag kommer den på nett. Det lover jeg deg. Det sier Cecilie Norland i Origo til digi.no. Hun garanterer at Origo har rettet opp de tekniske feilene som førte til at Dagsavisen.no ikke kom på nettet klokken 12 forrige søndag. Origo har stått ansvarlig for den tekniske utviklingen av webutgaven og tok på seg skylden for at det ikke ble noen lansering på det forhåndsannonserte tidspunktet.

Det paradoksale var at det opprinnelig så ut som om det skulle gå helt annerledes på lanseringsdagen: En konflikt om overtidsbetaling for transportarbeidene ved trykkeriet på Media Øst Trykk var i ferd med å stoppe papirutgaven. Dermed ville det historiske ha inntruffet at en norsk dagsavis i sin helhet kun ville foreligge på web.

- Når alt kommer til alt var det nok best at ikke dét skjedde, sier administrativ redaktør Kari Einertsen i Dagsavisen Arbeiderbladet til digi.no. Hun hadde ansvaret for lanseringen av avisen på web

- Webutgaven så jo så fin ut - fem på tolv var vi klare til å trykke på knappen for å sende den ut av huset. Men jeg synes mer synd på Origo enn på oss, sier hun og har, i likhet med ansvarlig redaktør Steinar Hansson, bare godord å si om samarbeidspartnerne:

- Origo har gjort en fantastisk god jobb i løpet av kort tid for oss. Jeg har full tillit til at de fikser feilen kjapt og er klar til søndagslanseringen.

Til toppen