JUSS OG SAMFUNN

Dame med bart søker herre med fart

Tom skiftet mening etter en ensom høytidskveld. Han dro ut på nett på jakt etter en livspartner. Det minste problemet var å finne tjenester som tilbød ham de søkemulighetene han trengte. Arne Krumsvik (bildet) i Dagbladet er bare én av tilbyderne. Andre finnes i hopetall på nett.

Therese Werenskiold
2. okt. 1999 - 14:30

Selvom risikoen for at blonde Birgitte blir avslørt som småfeite Frank er tilstede, er det stadig flere single som søker å finne sin utvalgte på nettet. Det finnes en mengde kontaktformidlingstjenester på nett - til og med en for single med skrupler som vil treffe andre single med skrupler.

Mer av dette?

Stål-megleren og hobby-rugby-spilleren Tom Bucland (30) fra Portland påsto at han ikke hadde bruk for noen kontaktformidlingstjeneste.

- Jeg trenger vel ikke noe selskap til å hjelpe meg å finne en venninne, kjæreste, forlovede eller kone, sa han helt til han skiftet mening etter en svært ensom Thanksgiving-middag. Tom var den eneste single voksne i familien, og bestemte seg der og da for å melde seg på en gratis prøveuke på nett-tjenesten Match.com.

Og via denne tjenesten opplevde Tom en e-post romanse med Terri Muir, en lærerinne fra Vancouver.

- Alle som kjenner Terri og meg ville aldri trodd at vi har møttes på denne måten, rugby-kompisene mine ville rullet seg rundt i graven, sier Tom i et telefonintervju med The New York Times.
Noen som passer for deg?
digi.no viser deg et utvalg nettsteder hvor du kan lete etter din livspartner
DagbladetBlink

Arne Krumsvik

Cupid Network
Artikkelen fortsetter etter annonsen
annonse
Innovasjon Norge
Store muligheter for norsk design i USA
Store muligheter for norsk design i USA
Daniel Bender

Maryanne ShiozawaLes mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.