BEDRIFTSTEKNOLOGI

Damgaard skal teste sine forhandlere

Damgaard får Prometric til å lage et opplegg for å sertifisere forhandlerne i bruk og implementering av dets forretningssystemer, i første omgang Axapta.

Prometric, også kjent som Sylvan Prometric, driver 2900 opplærings- og eksamenssentre i 141 land, og gjennomførte i fjor 4,6 millioner eksamener på 25 språk. Selskapets tjenester nyttes av blant andre Cisco, Compaq, IBM, Lotus, Microsoft, Novell og Oracle. Prometric ble i mars i år overtatt av Thomson Corporation.

Daglig leder Tommy Ødegaard i Damgaard sier at samarbeidet med Prometric sikrer at alle forhandlere over hele verden får lik kompetanse.

Forhandlerne må først bestå prøver innen bruk og utvikling. Siden vil de underkastes prøver i produksjonsstyring, prosjektstryring og implementering. Det vil også være mulig for brukere å få sertifisert sine kunnskaper.

Sertifiseringen skal tilbys på engelsk, tysk og dansk, og gjelder i første omgang Axapta. Andre språk vil komme i takt med etterspørselen. Sertifiseringen vil også omfatte Damgaard XAL.

Les mer om Damgaard:
Internasjonalt orientert økonomisystem fra Damgaard
Økonomisystemet Axapta klar til utleie
Mandator satser på Axapta mot de mellomstore
Viktig milepæl for Damgaard
Damgaard-emisjon overtegnet
Parallelle økonomiløsninger fra Merkantildata
Bull satser på Axapta som forretningssystem

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.