KARRIERE

Danske overtar norsk fiberutfordrer

Henter ny direktør fra TDC.

Danske Martin Lippert tar over fiber-utfordreren Broadnet og skal dermed konkurrere med sin tidligere arbeidsgiver, TDC, om det norske bedriftsmarkedet.
Danske Martin Lippert tar over fiber-utfordreren Broadnet og skal dermed konkurrere med sin tidligere arbeidsgiver, TDC, om det norske bedriftsmarkedet. Bilde: Broadnet
21. okt. 2013 - 08:58

Danske Martin Lippert er ansatt som ny administrerende direktør i fiberselskapet Broadnet. Han kommer fra stillingen som konserndirektør i danske TDC.

Han tar dermed over etter Ole E. Pedersen, som gikk av som toppsjef for rundt en måned siden. Han hadde da vært sjef i halvannet år for selskapet, som eies av det svenske oppkjøpsfondet EQT.

– Broadnet har en sterk posisjon i det raskt voksende fiber-markedet i Norge. Selskapet har et landsdekkende fibernett, og investerer tungt i fremtiden. Applikasjoner og andre tjenester som tidligere lå lokalt, flyttes nå ut i nettskyen. Dette forutsetter fiber for å fungere optimalt. Jeg ser frem til å ta fatt på oppgaven med å lede Broadnet i en spennende fase, sier Martin Lippert i en pressemelding fra selskapet.

Broadnet har 31.000 kilometer med fibernett som knytter sammen 100 norske byer og 450 ansatte tilholdene på Fornebu. De har rendyrket satsningen mot bedriftsmarkedet, hvor er i konkurranse med blant annet Telenor og TDC.

    Les også:

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.