Dansker med R5-tilpassede verktøy og applikasjoner

IT Factory lanserte denne uken en Lotus Notes R5-tilpasset utgave av selskapets utviklingsverktøy. Også selskapets samling av forretningsapplikasjoner har kommet i ny utgave.

IT Factory lanserte denne uken en Lotus Notes R5-tilpasset utgave av selskapets utviklingsverktøy. Også selskapets samling av forretningsapplikasjoner har kommet i ny utgave.

IT FACTORY annonserte under Lotusphere Europe '99 i Berlin denne uken versjon 5.0 av både ITF Software Development Kit, ITF Tools og ITF Business Suite.

De nye produktene, som går under fellesbetegnelsen ITF 5.0, er ifølge IT Factory forbedret spesielt med fokus på å gjøre byggingen av forretningsapplikasjoner basert på web-grensesnitt og Lotus Domino enklere og raskere.

SDK-en støtter nå blant annet alle designelementene i Domino R5, inkludert outlines, pages og shared actions.

ITF Business Suite 5.0, som består av åtte forskjellige moduler, har også fått betydelige forbedriner. Blant annet er det nå mulig å inkludere Domino.Workflow som et tillegg til alle modulene. E-handelsmodulen har fått utvidet funksjonalitet, blant annet personlig tilpassede produktkataloger og leveringsovervåking. Det portalbaserte brukergrensesnittet kan tilpasses av hver enkelt bruker, og det er nå mulig å utføre Sametime-baserte møtesesjoner direkte fra applikasjonene i ITF Business Suite.

I tillegg til ITF SDK-en, er det kommet nye utgaver av flere av vertøyene i ITF Tools-pakken. Dette inkluderer ITF Analyzer 5.0, et verktøy som gir utviklere muligheten til å analysere eksisterende Notes-kode. Dette verktøyet støtter nå ny, R5-tilpasset kode skrevet i for eksempel JavaScript eller LotusScript.

ITF Version Control System 5.0 sørger for uniform oppgradering på tvers av alle applikasjonene i en organisasjon. Denne støtter nå alle designelementene og funksjonene i Domino R5, slik at det skal være enkelt å flytte til Notes/Domino R5 fra tidligere utgaver av Lotus-produktene.

Alle de nye produktene vil bli tilgjengelige i desember. Prisen for ITF SDK 5.0 starter på 499 dollar per utvikler. Prisen for hver av modulene i ITF Business Suite 5.0 er på mellom 40 og 145 dollar per sluttbruker per modul. I tillegg må Business Suite-kundene kjøpe serverpakken for Business Suite-en. Denne koster 3600 dollar per modul per server.

Prisen for ITF Tools starter på 1500 dollar per utvikler.

IT Factory har også kommet med oppdaterte utgaver av dagens produkter. Disse kan i motsetning til 5.0-utgavene, også brukes sammen med 4.6-utgaven av Notes/Domino. Den oppdaterte versjonen, som kalles ITF 4.99V, er beregnet for kunder som har miljøer med både Notes/Domino 4.6 og 5.0.

ITF 4.99V er allerede tilgjengelig.

Til toppen