Data General: Stadig bedre resultater

Data General Corp. meldte igår om en økning i nettoinntekten for åttende kvartal på rad.

Data General Corp. meldte igår om en økning i nettoinntekten for åttende kvartal på rad.

Data General Corp. meldte i går om en nettinntekt på 14,7 millioner dollar, eller 34 cent per aksje, for deres tredje fiskalkvartal som endte 28. juni. Omsetningen i perioden var på 391,3 millioner dollar.

Ifølge Newsbytes meldte selskapet for et år siden om en nettoinntekt på 7,1 millioner dollar, eller 17 cent per aksje, i tredje kvartal. Omsetningen i perioden var da 323,2 millioner dollar, det vil si at omsetningen i tredje kvartal 1997 var 21 prosent høyere enn fjorårets.

I tillegg til at nettoinntekten har økt i alle de siste åtte kvartalene, har også den årlige omsetningen i denne perioden vært stigende.

Den totale omsetning for selskapets datamaskinserie Aviion, inkludert de eldre systemene basert på Motorola 88K, var 17 prosent høyere enn tredje kvartal i fjor Omsetningen av Clariion-produktene økte med 77 prosent i forhold til tredje kvartal forrige år.

For de ni første månedene av fiskalåret 1997, fikk Data General en nettoinntekt på 38,9 millioner dollar, eller 91 cent per aksje. For samme periode i fjor rapporterte selskapet om en nettoinntekt på 18,2 millioner, eller 44 cent per aksje.

Omsetningen de tre første kvartalene av 1997 var på totalt 1,13 milliarder dollar, en økning på 15 prosent fra de 986 millioner dollar som ble rapportert for fjorårets første ni måneder.

Til toppen