Datametrix med trippelnett til Vesterålen

Datametrix vant trippel-nett kontrakt med TV, bredbånd og gratis lokale tellerskritt til Vesterålskraft.

Datametrix vant trippel-nett kontrakt med TV, bredbånd og gratis lokale tellerskritt til Vesterålskraft.

Datametrix signerte nylig en avtale med Vesterålskraft om en leveranse til en verdi av seks millioner kroner. Vesterålskraft håper på minimum 600 bredbåndskunder i løpet av året.

I samarbeid med Cisco Systems og Lyse Tele ruller Datametrix ut sin tredje trippelnett-løsning i 2004. Datametrix skal levere både utstyr (Cisco og Telsey), konsulenttjenester, service og opplæring.

    Les også:

Vesterålskraft skal bygge ut fiberbasert bredbånd og trippelnett i et område hvor befolkningsgrunnlaget er lite.

- Det gir en del utfordringer, men viser samtidig hvilket potensial som ligger i Triple Play og fiberbasert bredbånd, sier administrerende direktør Svein Lerkerød i Datametrix.

Triple Play sammen med IP-telefoni og andre IP-baserte tjenester har vært et av selskapets viktigste strategiske satsningsområder de siste par årene, og Datametrix har inngått flere kontrakter – særlig innenfor kraftsektoren, med Salten Bredbånd og Hadeland Energi.

Datametrix har valgt Lyse Tele som en av tre prefererte partnere der. Dette innebærer at kraftselskaper som velger å inngå franschise-avtale med Lyse Tele enkelt kan velge Datametrix på teknologisiden.

Vesterålskraft har på tjenestesiden valgte en franshise-løsning fra Lyse Tele.

Til toppen