KORTNYTT

Datametrix med trippelnett til Vesterålen

Datametrix vant trippel-nett kontrakt med TV, bredbånd og gratis lokale tellerskritt til Vesterålskraft.

7. juni 2004 - 09:26

Datametrix signerte nylig en avtale med Vesterålskraft om en leveranse til en verdi av seks millioner kroner. Vesterålskraft håper på minimum 600 bredbåndskunder i løpet av året.

I samarbeid med Cisco Systems og Lyse Tele ruller Datametrix ut sin tredje trippelnett-løsning i 2004. Datametrix skal levere både utstyr (Cisco og Telsey), konsulenttjenester, service og opplæring.

    Les også:

Vesterålskraft skal bygge ut fiberbasert bredbånd og trippelnett i et område hvor befolkningsgrunnlaget er lite.

- Det gir en del utfordringer, men viser samtidig hvilket potensial som ligger i Triple Play og fiberbasert bredbånd, sier administrerende direktør Svein Lerkerød i Datametrix.

Triple Play sammen med IP-telefoni og andre IP-baserte tjenester har vært et av selskapets viktigste strategiske satsningsområder de siste par årene, og Datametrix har inngått flere kontrakter – særlig innenfor kraftsektoren, med Salten Bredbånd og Hadeland Energi.

Datametrix har valgt Lyse Tele som en av tre prefererte partnere der. Dette innebærer at kraftselskaper som velger å inngå franschise-avtale med Lyse Tele enkelt kan velge Datametrix på teknologisiden.

Vesterålskraft har på tjenestesiden valgte en franshise-løsning fra Lyse Tele.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra