Datametrix tar en «dobbel Cisco»

Eneste i Norge med Cisco-sertifisering i både kontaktsenter og datasenter.

Svein Lerkerød viser til sertifiseringene som et bevis på at Datametrix kan levere en enestående Cisco-kompetanse.
Svein Lerkerød viser til sertifiseringene som et bevis på at Datametrix kan levere en enestående Cisco-kompetanse. (Bilde: Jon Skille Amundsen)

Eneste i Norge med Cisco-sertifisering i både kontaktsenter og datasenter.

Datametrix melder at de har nettopp sikret seg fornyet sertifisering på Ciscos kontaktsenterløsninger – «Cisco ATP-Unified Contact Center Enterprise Partner» – og samtidig fått en ny sertifisering, innen datasenterløsninger – «Advanced Data Center Architecture Specialization».

Svein Lerkerød viser til sertifiseringene som et bevis på at Datametrix kan levere en enestående Cisco-kompetanse.
Svein Lerkerød viser til sertifiseringene som et bevis på at Datametrix kan levere en enestående Cisco-kompetanse. Bilde: Jon Skille Amundsen

Kontaktsentersertifiseringen omfatter Cisco-løsninger innen telefoni og samhandling. Den ble fornyet 31. januar på bakgrunn av Datametrix’ kompetanse innen salg, installasjon og kundeservice. Selskapet er alene om denne Cisco-sertifiseringen i Norge.

Den aktuelle datasentersertifiseringen er Ciscos høyeste på dette område. Den ble gitt 30. januar, på grunnlag av kompetanse innen salg, design og installasjon.

Ifølge Datametrix gir Ciscos kontaktsenterløsninger stor gevinst, særlig for større virksomheter som bruker dem til å effektivisere sin kundekontakt.

– Datametrix har vært spesialistleverandør av løsninger og kompetanse på dette området i mange år, og sertifiseringen bekrefter at vi fremdeles er i tet på dette, sier administrerende direktør Svein Lerkerød.

For Cisco Norge er datasentre et av tre kjerneområder, ved siden av nettverk og samhandling. Cisco la fram sine kvartalstall i dag, med 11 prosent økt omsetning globalt, og 20 prosent vekst i Norge.

– Datametrix er en veldig kompetent organisasjon og en svært en viktig partner for Cisco. Selskapet er blant de aller mest profesjonelle i Norge når det gjelder kontakt- og datasenterløsninger. Sertifiseringene de nå har oppnådd er objektive bevis på dette. Vi ser frem til et videre fruktbart samarbeid med Datametrix, sier administrerende direktør Jørgen Myrland i Cisco Norge.

    Les også:

Til toppen