BEDRIFTSTEKNOLOGI

Dataspill årets IT-julegave

Hvilken IT-gave som har dominert under juletreet foruten Internett-startpakker? Dataspill i ymse varianter, skal en tro forhandlere digi.no har snakket med.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
29. des. 1997 - 17:43

- Playstation!

Fornøyde selgere av Playstation hos Spaceworld på Grønland i Oslo. <i>Foto:  Harald Brombach</i>
Fornøyde selgere av Playstation hos Spaceworld på Grønland i Oslo. Foto:  Harald Brombach

Det var svaret digi.no fikk på spørsmålet om hvilket IT-produkt som har dominert salget i desember hos elektronikkforhandlerne i Oslo-området. Spørrerunden viser at Sony Playstation har vært den dominerende salgsvaren i julemånedene ved nesten alle forretningene digi.no kontaktet.

- Vi har solgt 91 Sony Playstation-konsoller her i butikken hittil i desember, forteller betjeningen ved Spaceworld på Grønland i Oslo, til digi.no. I tillegg har spill til samme spillkonsoll vært populære, får vi vite. Mens digi.no er til stede, blir ytterligere et par konsoller solgt. Og selgerne er svært fornøyde med salget - en Playstation koster tross alt såpass mye som omlag 1500 kroner...

Ved Elkjøp Stormarked på Lørenskog har salget av Playstation også vært høyt, uten at kundekonsulent Linda Schjenken kunne gå inn på tallene.

- Vi har solgt mange Nintendo 64-stasjoner, også, men Playstation har dominert. I tillegg kommer en masse personsøkere og mobiltelefoner, spesielt de med kontanttelekort fra Telenor, forteller hun til digi.no.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.