SIKKERHET

Datatilsynet har diskutert måleverktøy for «menneskelig cyberrisiko» blant ansatte: Her er konklusjonen

Datatilsynets regulatoriske sandkasse for kunstig intelligens har vurdert en løsning selskapet Secure practice ønsker å tilby markedet.

Regulatoriske sandkasser skal gi trygge rammer for å utforske vanskelige problemstillinger. Siden i fjor vår har Trondheimsselskapet Secure Practice fått hjelp av Datatilsynet til å vurdere personvernkonsekvenser for å tilpasse en sikkerhetsløsning de vil tilby markedet.
Regulatoriske sandkasser skal gi trygge rammer for å utforske vanskelige problemstillinger. Siden i fjor vår har Trondheimsselskapet Secure Practice fått hjelp av Datatilsynet til å vurdere personvernkonsekvenser for å tilpasse en sikkerhetsløsning de vil tilby markedet. Illustrasjonsfoto: Colourbox

Secure Practice har siden i fjor vår vært med i Datatilsynets sandkasse for kunstig intelligens, og nå er sluttrapporten fra prosjektet klar. De har utforsket og vurdert en tjeneste de ønsker å selge, der ansatte i virksomheter profileres ved hjelp av kunstig intelligens ut fra hvor stor cyberrisiko de utgjør for arbeidsgiveren sin.

Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.