David Chappell og Scott Hanselman til Norge

Internasjonalt stjernelag kaster glans over utviklerkonferanse.

David Chappell og Scott Hanselman til Norge

Internasjonalt stjernelag kaster glans over utviklerkonferanse.

David Chappell, Scott Hanselman og en rekke andre kjente foredragsholdere kommer til Norge når Programutvikling AS og Microsoft arrangerer «Norwegian Developers Conference» den 17. og 18. juni.

Konferansen vil belyse temaer innen Sharepoint, webutvikling, programvarearkitektur, Silverlight 2 og smidige utviklingsmetodikker.

- Dette blir den utviklerkonferansen i Europa i år med flest internasjonale stjerner. Det er første gang i norsk historie at så mange store navn gjester en og samme konferanse, sier Rune Grothaug, markedssjef for utviklere i Microsoft Norge.

Over halvparten av de tusen billettene som legges ut skal ifølge arrangørene være solgt. Her er noen av størrelsene som kommer:

  • David Chappell: en av verdens mest anerkjente eksperter innen programvarearkitektur. Chappell benyttes ofte som konsulent til analyseoppdrag for noen av verdens største bedrifter.
  • Scott Hanselman: en svært inspirerende foredragsholder som er etterspurt over hele verden for sine foredrag innenfor webteknologi.
  • Rafal Lukawiecki: kåret til beste foredragsholder på TechEd, en av Europas største utviklerkonferanser, tre år på rad. Rafal brukes ofte som foredragsholder på grunn av hans unike evne til både å forstå dybden i teknologien og se den i sammenheng med brukernes behov.
  • Mary Poppendieck: populær skribent og foredragsholder som stadig bringer nye perspektiver til programvareutviklingsverdenen. Hun er også forfatter av den prisbelønte boken "Lean Software Development".
  • Ken Schwaber: mannen som utviklet Scrum-prosessen sammen med Jeff Sutherland tidlig på 1990-tallet. Grunnleggeren av Agile Alliance og en av verdens fremste eksperter på Scrum utviklingsmetodikken.

- Grunnen til at vi kommer for å holde foredrag i Norge er at nordmenn er kjent som meget dyktige utviklere. Jeg ser frem til å delta på denne konferansen, sier Scott Hanselman, program manager i Microsoft Developer Division.

Rune Grothaug, markedssjef for utviklere i Microsoft Norge.
Rune Grothaug, markedssjef for utviklere i Microsoft Norge.
Til toppen