De aller dyreste IT-julepresangene

Fått bonus eller har igjen penger på IT-budsjettet? Her er de aller dyreste CD-brennerene og CD-leserene du kan få kjøpt.

Fått bonus eller har igjen penger på IT-budsjettet? Her er de aller dyreste CD-brennerene og CD-leserene du kan få kjøpt.

Som alle andre bringer digi.no sine lesere en juleserie, men digi.no tester ikke konsumentprodukter. digi.no skriver for de som jobber med IT og de drømmer nok ofte om det aller beste.

Vi bringer derfor våre lesere en juleserie om produktene som kan gjøre jobben best og kjappest - hvis du virkelig har igjen mye penger på budsjettet. Sjefer er dessuten tresset oppunder jul - snik inn en kjøpsgodkjenning i bunken og håp på det beste:

Vi starter serien med den beste CD/DVD-brenneren og skriveren du kan få for kjøpt over disk. For en 52X-brenner fra for eksempel Plextor imponerer ikke ekte IT-folk. De som forlanger toppfart og har bred lommebok bør se på produktene til for eksempel Aleratec eller CD Dimensions Inc.

Sistnevnte selger en løsning der to tower-lignende spesiallagde kabinetter er koblet sammen. I hver av kabinettene står det åtte stykk 52x CD-brennere. I tillegg får du med en harddisk til lagring av CD-image-filer som dermed raskt kan brennes ut. Om løsningen for skrive 16 ulike CDer samtidig, noe som for eksempel hadde vært kjekt når man skal brenne ut en større MP3-samling i en fei.

Aleratec selger en kabinett med usle åtte brenner, men disse lager til gjengjeld DVDer.

CD Dimensions selger også tower-kabinetter med åtte CD-lesere. Maskinen er ment for å hente ut informasjon så raskt som mulig fra en samling CDer, men på kveldstid kan man jo rippe CD-samlingen sin i et litt høyere tempo...

Her kan du lese mer om CD Dimensions produkter.

Til toppen