De fem kuleste nett-verktøyene

Gartner har plukket ut de fem mest nyvinnende og spennende nett-tjenestene. Her er listen.

De fem kuleste nett-verktøyene
Bilde:

Det hagler med nye nettsteder som alle gir seg selv Web 2.0-merkelappen. Mange er spennende, men langt fra alle skiller seg ut med noe genuint nytt eller kommer i mål og løser problemet de forsøker seg på.

Analyseselskapet Gartner har derfor gjort en gjennomgang det de mener er de mest spennende og avanserte tjeneste som bryter ny grunn og viser veien for andre.

Her er listen:

Gartner mener at AdventNets' Zoho er blant de kuleste webselskapene fordi det er blant de første lederne innen markedet for webbaserte kontorpakker. Produktet er blant de mest komplette og benytter Ajax-funksjonalitet primært for å gjengi WYSIWYG-funksjonaliteten (What You See Is What You Get). Løsningen er kompatibel med i hvert fall Internet Explorer og Firefox, og selv om filene lagres sentralt hos Zoho, kan de eksporteres til brukerens PC. I tillegg kan Zoho importere Microsoft Office-filer.

Selv om også Microsoft Office tilbyr samarbeidsmuligheter, mener Gartner at de fleste brukerne synes at dette er for vanskelig å bruke, samtidig som samarbeid ved hjelp av de webbaserte verktøyene ofte er så enkelt som å sende en URL per e-post til samarbeidsdeltakerne.

Klikk her for å lese og se på de fire andre Gartner nett-tjenestene har plukket ut.

;