Definitivt mest for bil-idioter

Formel 1-sesongen går mot en dramatisk avslutning. ITVs web bygger opp om spenningen for Spray GKs Jan Omdahl og andre bil-idioter.

Formel 1-sesongen går mot en dramatisk avslutning. ITVs web bygger opp om spenningen for Spray GKs Jan Omdahl og andre bil-idioter.

Det er mye rart man skal holde seg oppdatert på. Ta Formel 1, for eksempel. Min kjære kones favorittsport er det definitvt ikke - to timer med lyden av 800-hesters veps som freser rundt Spa-banen og ordet "Schumacher" fra kommentatoren minst fire ganger i minuttet er tett opptil skilsmissegrunn hjemme oss.

Men like fordømt - er man avhengig, så er man avhengig. I Norge sender NRK noen ynkelige, redigerte utdrag og kaller det en tung satsing. I England følger ITV (se peker til nettstedet i margen til høyre, red.anm) med fra første til siste sekund, og på toppen tilbyr de en web som leverer blodferske nyheter fra trening, testing og alt annet rundt det gigantiske Formel 1-sirkuset, i tillegg til dekning av selve løpet, intervjuer, bilder, spill med mer.

Så mens Ferrari og McLaren-teamene jobber knallhardt frem mot den avgjørende finalen på Suzuka-banen i Japan om noen uker, vet Omdahl alt om hva som skjer fra dag til dag. Alle skjønner vel at dette er helt uunnværlig informasjon - og de som ikke har gjemt seg nå, de skal stå.

Til toppen