Dell forsinket med feilfiks

Etter først å ha kommet løfter om en snarlig fiks til problemene selskapet Axim X5-brukere opplever med Windows Mobile 2003, er det mye som tyder på at selskapet nå har utsatt offentliggjøringen.

Som digi.no skrev i forrige uke, opplever mange brukere av Dell Axim X5 lommedatamaskin at all lasting av filer går betydelig tregere enn under den tidligere utgaven av operativsystemet fra Microsoft, PocketPC 2002. Dell har innrømmet at problemene er knyttet til fastvaren i PDAen, og lovet en snarlig feilfiks. I tillegg trakk selskapet lommedatamaskinen midlertidig fra markedet.

    Les også:

Feilfiksen var ventet å komme allerede den 26. juli, men ifølge The Register har selskapet nå annonsert at feilfiksen vil være inkludert på oppgraderings-CDer som først kommer i september.

Men ifølge en artikkel i News.com heter det at oppdateringen, som skal være på 28 MB, kunne lastes ned fra Dells nettsted fra og med onsdag denne uken. I tillegg skal selskapet kontakte kundene som har de berørte Axim X5-modellene for å fortelle dem om oppdateringen.

;