Dell i partnerskap for e-handelspakke under Linux

Dell, Linuxcare og OpenSales går sammen om E-Shop-in-a-Box, en Linux-basert e-handelspakke med server, programvare og support.

Dell står for maskinen, OpenSales for e-handelsprogramvaren AllCommerce og programvaresupport, og Linuxcare for disker og programvareoppdatering. Dette selges samlet under betegnelsen E-Shop-in-a-Box. Pakken gjøres kommersielt tilgjengelig i fjerde kvartal, ifølge News.com.

Linuxcare tar også på seg å hjelpe kunden til å installere systemet, skaffe seg et domenenavn, registrere seg hos søkemotorene og legge ut de første produktene for salg. Programvareoppdateringen foregår automatisk over nettet.

Pakken retter seg mot det som i amerikansk målestokk er små og mellomstore bedrifter. Webhoteller skal også ha vist sin interesse da pakken ble kjent på det pågående arrangementet Linux World.

OpenSales er kjent for sin e-handelsprogramvare som selges under åpen kildekodelisens til Linux, Solaris, Windows og andre Unix-varianter, og kan tilpasses en rekke utbredte databaser.

Les mer fra Linux World:


SGI-frieri til Linux-fellesskapet
Ny norsk superdata demonstrert på Linux World
Corel-gründer velger heller Linux
Ebiz: Kilde til all slags Linux
Linux-aksjer i stabilt mageleie
Corel anbefalt å kutte ut Linux
Gnome forbereder fullverdig pakke for enbruker Linux

Les også denne spådommen fra Forrester Research:


Åpen kildekode vil utkonkurrere Microsoft

Til toppen