Dell med tro på mobilt Internett

Dell Computer ser store muligheter for mobilt Internett i Europa og ansetter ny sjef for Dell Ventures Europe.

Dell Computer ser store muligheter for mobilt Internett i Europa og ansetter ny sjef for Dell Ventures Europe.

Gordon Ballantyne er ansatt som ny leder for Dell Ventures Europe som en følge av at investeringene i Europa, Afrika og Midt-Østen skal økes.

Den nye satsingen vil først og fremst fokusere på trådløs og mobilt Internett, der europeiske selskaper er ledende globalt. Ballantyne grunnla www.dell.com i Europa, og ledet nett- og e-handelsprosjektet i mer enn tre år.

- Europa leder an i utviklingen av trådløs kommunikasjonsteknologi og relaterte infrastrukturprodukter- og tjenester, heter det i pressemeldingen. - Dell Ventures er interessert i å investere i alle deler av Internett-infrastruktur, men regionens hovedfokus blir trådløs og mobil internetteknologi. Selskaper i oppstartsfasen vil fortsette investeringene til også å gjelde innovative selskaper som leder an i de teknologiske endringene i regionen, og vi håper å spille en hovedrolle for å stimulere til teknologisk utvikling i regionen, heter det i pressemeldingen.

Dell Ventures er et datterselskap til Dell Computer Corporation og skal gjennomføre Dells strategiske investeringer i private selskaper. Fra starten i april 1999 har selskapet investert i overkant av en milliard dollar i mer enn 105 selskaper.

Til toppen