Dell Norge omfavner ErgoGroup

Dell Norges sjef Michael Jacobs har store forventninger til et tett partnerskap med Postens IT-selskap ErgoGroup.

Dell Norges sjef Michael Jacobs har store forventninger til et tett partnerskap med Postens IT-selskap ErgoGroup.

Norges tredje største IT-selskap målt i antall ansatte og omsetning, ErgoGroup, og verdens største PC-produsent Dell, har inngått et strategisk samarbeide.

- Kombinert med vår driftstrygghet, vil samarbeidet med Dell gi besparelser for kundene. Dette blir et kraftsenter i det norske IT-markedet, sier administrerende direktør Geir Olav Nistad i ErgoIntegration.

Dell og ErgoGroups datterselskaper ErgoIntegration og ErgoRunit vil gjennom samarbeidet kunne tilby IT-løsninger som omfatter lagring, serverkonsolidering, prosjektledelse og IT-drift.

Avtalen sikrer Dell og ErgoGroup en markedsplattform i både tjeneste - og produktmarkedet. ErgoGroup vil profilere Dell som leverandør av IT-utstyr, mens Dell vil markedsføre ErgoGroup som driftspartner på IT. Dermed blir selskapene i stand til å tilby et mer komplett tjeneste og produkttilbud, som igjen vil styrke kundeleveransen.

De to partnerne vil fokusere på både bedrifter og organisasjoner i privat og offentlig sektor med behov for å effektivisere IT funksjonen ved bruk av IT.

Som et resultat av den nye avtalen, skal ErgoRunit etablere og drifte en ny skalerbar og effektiv lagringsløsning, basert på maskinvare fra EMC som Dell selger. Denne vil gjøres tilgjengelig for ErgoGroups kunder. Lagringsløsningen markerer starten på partenes tilbud av fleksible lagringsløsninger hvor kunden kjøper lagringskapasitet etter behov.

- Jeg er overbevist om at vi vil gi norske kunder en mer kostnadseffektiv og skalerbar fremtid på IT-siden, sier administrerende direktør i Dell Norge, Michael Jacobs.

Til toppen