Dell satser på billige fargelaserskrivere

En ny serie fargelaserskrivere fra Dell koster fra 3.185 kroner og oppover.

Dell introduserer fargelaserskrivere til priser som kan sammenliknes med alminnelige mono laserskrivere.

Alle skrivene kan kobles på lokale nettverk og utstyrt med Dell ColourTrack programvare for raskt å skifte mellom utskrifter i sort/hvitt og farge.

Fargelaserskrivere har ikke helt fått fotfeste i skrivermarkedet fordi utgiftene ved anskaffelse, vedlikehold og forbruksvarer har vært høye. De nye Dell-skriverne skal tilby segmentets laveste totalkostnad.

Den rimeligste av de nye modellene, Dell Laser Printer 3000cn til 3.185 kroner eks mva og frakt, skriver ut sort tekst med i opp til 25 sider i minuttet, og opp til fem fargesider per minutt.

3100cn er tilpasset litt større bedrifter. Den har samme oppløsning og utskriftshastighet, men har ekstra blant annet ekstra papirskuff, og større tonerkassetter. Prisen er 3.922 kroner eks mva og frakt.

Den dyreste modellen, 5100cn til 8.595 kroner eks mva og frakt, er beregnet på mellomstore eller større bedrifter. Den skriver ut opp til 35 sider i sort/hvitt eller 25 sider i farge per minutt. Nettverkstilkobling og dupleks (dobbeltsidet utskrift) er standard, og skriveren har mye minne og stor papirkapasitet.

Les mer om: