KORTNYTT

Dell-sjef tar styreplass i 24SevenOffice

23. mai 2007 - 13:08

24SevenOffice forbereder seg på børsnotering, og i den forbindelse har de rekruttert inn en rekke nye styremedlemmer.

Mest kjent av disse er trolig sjefen for Dells kontor i Norge, Michael Jacobs.

- Både Dell og 24SevenOffice bruker Internett som hovedmarkedskanal. Vi er sikre på at Dell sine erfaringer og suksess på dette området vil gi oss et vesentlig løft i riktig retning når det gjelder salg og markedsføring, sier sier Stian Rustad, administrerende direktør i 24SevenOffice, i en pressemelding.

De andre nye styremedlemmene er Mimi K. Berdal, Jo Arnstad og Hege Christin Lien.

- Vi er veldig stolte av å få på plass et uavhengig og profesjonelt styre med en god og utfyllende miks av kompetanse og erfaring, sier Rustad.

Berdal er advokat som i dag jobber på heltid som styremedlem i blant annet Itera Consullting group, Norsk Rikstoto, Synnøve Finden og Gjensidige Investeringsrådgivning.

Arnstad er administrerende direktør i Springfondet. Han har tidligere vært administrerende direktør i Provida, og ledet blant annet selskapet gjennom en børsnotering på Oslo Børs.

Lien har i dag stillingen som Nordic HR Manager i BearingPoint.

- Vi skal etter planen ansette nærmere 100 personer innen salg og markedsføring de neste 2 årene. HR blir derfor en svært viktig brikke her og vi tror Lien sin erfaring vil bli svært viktig for oss, sier Rustad.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.