Dell skal lansere luksus-PC-er

Dell skal til høsten lansere en ny serie med PC-er for de aller mest krevende privatkundene.

Dell skal til høsten lansere en ny serie med PC-er for de aller mest krevende privatkundene.

Dell annonserte i går at selskapet skal lansere en ekstra godt utstyrt PC-serie for avanserte hjemmebrukere. Dette skriver News.com.

Serien, som ennå ikke er gitt noe navn, skal komme på markedet til høsten. Den skal inkludere både stasjonære og bærbare PC-er og ha priser et sted mellom 1200 og 3500 dollar.

- Se på dette som Lexus-en i vårt utvalg, sier Mike George, visepresident for Dell amerikanske konsumentdivisjon, til News.com.

Ifølge George skal de første maskinene minne mye om dagens XPS-merkede maskiner, men videreutvikles etter hvert som ny maskinvare blir tilgjengelig. Maskinene vil tilbys med en rekke formfaktorer, inkludert multimediekonsoller, tårn og bærbar.

George forteller at Dell er oppmerksomme på at en økende antall kunder etterspør mer avanserte systemer med raskere prosessorer og minne, bedre lagringsmuligheter og større programvarepakker, enn det som tilbys av selskapet i dag.

Det er ikke klart om den kommende PC-familien bare vil lanseres på det amerikanske markedet, eller om den også vil tilbys i resten av verden, inkludert Norge.

Til toppen