Dells TVer er fjernet fra nettbutikken

Dell har som HP satset på stua, men du finner ikke Dells flate TVer på selskapets norske nettsider.

Dell har som HP satset på stua, men du finner ikke Dells flate TVer på selskapets norske nettsider.

Dell er en av flere store IT-leverandører som nå brer seg inn i et nytt marked. Stadig mer underholdning, blant annet TV, blir skapt, lagret og avspilt med IT-teknologi, noe som har gjort at Dell blant annet har lansert TV-er.

Dells TVer har får svært gode karakterer i tester, men nå er de en halveis hemmelighet. For hverken kunder i Norge, Norden eller resten av Europa finner noe om TVer på Dells nettsider.

På dell.no står det TVer under "Privatkunder"-kategorieren, men så blir TVen borte. Går man derimot inn på Dell.com - den amerikanske nettbutikken - får man opp en oversikt med to plasma-TVer og fem LCD-TVer.

digi.no tok kontakt med Dell Norge, men får vite at Dell ikke har kuttet ut TV-er i Europa. Salget har bare gått litt bedre enn ventet. Markedet for LCD og plasma-skjermer svinger også sterkt, hvilket har gjort at Dell har fjernet TV-ene fra sine nettsider, forklarer Hans Kristian Seime i Dell Norge til digi.no.

- Norske kunder kan fremdeles bestille TVer over telefon og med et mindre markedsføringsnivå har vi nå en grei leveringstid, forteller Seime.

Han forventer at Dell skal få en bedre leveringssituasjon i nær fremtid og da vil TV-ene dukke opp de norske nettsidene igjen.

Her kan du lese mer om Dells TV.

Til toppen