UTVIKLING

Delte ut supermobil til 5000 utviklere

Google i det gavmilde hjørnet.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
20. mai 2010 - 21:12

Utdeling av avansert maskinvare under utviklerkonferanser begynner tydeligvis å bli vanlig. Under Professional Developers Conference i fjor høst delte Microsoft ut en spesialdesignet, bærbar pc til alle de 3500 deltakerne.

Torsdag kveld under Google I/O-konferansen i San Francisco gjorde Google noe av det samme. Hver av de 5000 deltakerne kunne hente hver sin Android-baserte HTC Evo 4G, en mobil som først kommer i salg i begynnelsen av juni.

Tidligere i år delte Google ut Nexus One-mobiler til utviklere i en rekke land, inkludert Norge. Kriteriet for å få mobilen den gang var at utviklerne måtte ha utviklet en applikasjon som i Android Market hadde oppnådd minst 3,5 av 5 stjerner og var blitt lastet ned minst 5000 ganger.

HTC Evo 4G er en mobil beregnet for det amerikanske markedet og selges kun sammen med et mobilabonnement fra teleoperatøren Sprint. Vi får håpe de ikke-amerikanske deltakerne likevel får glede av den likevel.

HTC Evo 4G <i>Bilde: Sprint</i>
HTC Evo 4G Bilde: Sprint

Mobilen er den mest avanserte Android-modellen til nå. Den har 4,3 tommers skjerm, 1 GHz Snapdragron-prosessor, 8 megapikslers kamera, støtte for videoopptak med 720p-oppløsning og støtter 4G-teknologien Wimax i tillegg til 3G-teknologiene CDMA2000 og EV-DO Rev. A.

    Les også:

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.